top of page
systeco logo 28kb.jpg

Graffiti Verwijderen

Graffitiverwijdering met de milieuvriendelijke Tornado ACS is mogelijk op klinker, natuursteen, beton, gips, verf, tegels, plastic en vele andere oppervlakken. Gemakkelijk en snel.

Onze ecologische reinigingsapparatuur is het ideale alternatief voor hogedrukreinigers of droogijsstralen. De minimaal schurende werking beschermt het oppervlak tegen beschadiging. Het gesloten circuit vereist geen beschermende kleding.

De gepatenteerde vacuümstraalmethode maakt een schone en milieuvriendelijke verwijdering van graffiti mogelijk.
De reinigingseenheid is binnen enkele minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik. De dure verwijdering van vervuilde schoonmaakmiddelen is niet nodig omdat het systeem werkt zonder hoge druk, water en chemicaliën.

Verwijderen GRAFFITI van BAKSTEEN

Op baksteen van verschillende soorten werkt de Tornado ACS betrouwbaar en milieuvriendelijk. Noch de steen, noch de specie zal beschadigd worden wanneer graffiti verwijderd wordt. Aangezien u in een gesloten circuit werkt is de dure verwijdering van vervuild water of straalmiddelen niet nodig.
Wanneer graffiti op baksteen wordt verwijderd, kunt u een gebiedsdekking van 3-5 m²/u bereiken.

Verwijderen GRAFFITI van PLEISTER / CREPI

Het gebruik van chemicaliën op CREPI wordt, omdat chemisch reinigingsmiddel het gips kan verstoren en dus gevoelige warmte-isolatie kan beschadigen. Bij het verwijderen van graffiti uit crepi met de Tornado ACS ( 3 a 4 m²/u ) is er geen behoefte aan barrières, beschermende kleding en buitengewone verwijdering van afval. Door het regelbaar abrassief effect (soort straalmiddel) kan je de graffiti verwijderen zonder de crepi te beschadigen.
 

Verwijderen GRAFFITI van GEVERFDE MUUR

Graffitiverwijdering van geverfde oppervlakken werkt goed met de groene reinigingsmachine Tornado ACS. Door de minimaal schurende vacuümstraalmethode wordt de graffiti van de geschilderde gevel verwijderd. Het gevoelige oppervlak wordt hierdoor niet beschadigd. Op gevelverf moet u alleen werken met straalmiddel met fijne korrel.

Graffiti verwijderen van NATUURSTEEN

Er zijn zeer harde stenen, zoals graniet, waarop je alle straalmiddel kunt gebruiken en er zijn zeer zachte stenen, zoals zandsteen of marmer, waarop je alleen met fijne korrels mag werken.
Het gebruik van chemicaliën wordt over het algemeen niet aanbevolen op natuursteen. Chemische reinigingsmiddelen lossen de verf op zodat deze dieper in de poriën kan doordringen. Wat overblijft zijn schaduwen die moeilijk te verwijderen zijn.

Verwijderen GRAFFITI van BETON

Beton is een heel hard medium. Voor het verwijderen van graffiti op beton kunt u grof granulaat gebruiken.
Graffiti verwijderen op beton kan snel en efficiënt worden gedaan. Door de vacuümstraalmethode wordt het oppervlak niet be-schadigd. Ook hier is de Tornado ACS-reinigingstechniek het perfecte alternatief voor een hogedrukreiniger en droogijs-stralen.

 

Verwijderen GRAFFITI van TEGELS

Tegels zijn heel gemakkelijk om graffiti en vuil kwijt te raken met de reinigingsmachine Tornado ACS. Zelfs voegen zijn weer helemaal schoon. Dat werkt ook in de winter bij minus temperaturen, omdat noch water noch chemicaliën worden gebruikt. Met een hogedrukreiniger kan dit resultaat niet worden verkregen.

Verwijderen GRAFFITI van KUNSTSTOF

Of het nu stroomverdelers, telecommunicatiedistributeurs of kunststof deuren zijn, deze objecten zijn zeer aantrekkelijk voor graffitivervuilingen. Met deze groene manier van reinigen kunnen oppervlakken er weer als nieuw uitzien. Door het gesloten circulatiesysteem van de Tornado ACS kan er worden gewerkt zonder het werkgebied te blokkeren, zowel in de zomer als in de winter bij vriestemperaturen.

Verwijderen GRAFFITI van MONUMENTEN

Voor beschermd erfgoed zijn er zeer hoge beperkingen op het verwijderen van graffiti, omdat de monumenten in geen geval mogen beschadigd worden.
Sommige gesteentes zijn poreus, met de minimaal schurende reinigings-technologie Tornado ACS wordt het oppervlak van dergelijke oppervlaktes voorzichtig gereinigd, zonder kans op beschadiging.

bottom of page